Animatie videos zijn booming in Nederland

Animatie videos zijn tegenwoordig erg bekend. Veel mensen kijken naar animatie videos in hun vrije tijd. Op veel platformen zoals YouTube of Netflix. Ook kan je dit gewoon op de televisie kijken. Vroeger zijn veel mensen opgegroeit met animatie. Maar wat betekent dat voor ons in de online marketing wereld? Veel mensen vinden dat animatie videos een goede marketing manier zijn. Mensen weten namelijk dat animatie videos erg leuk zijn dus zo kan je op een unieke manier je bedrijf promoten. Dus door middel van een animatie video kan je mensen aantrekken. 

De productie van animaties en visualisaties in Nederland is momenteel booming. Zozeer zelfs dat animatie- en productiebedrijven een groeiende behoefte aan artiesten melden, gesteund door plannen van lokale en buitenlandse filmstudio’s en streamers – Netflix heeft onlangs bijvoorbeeld toegezegd zes animatiefilms per jaar te hebben – en door onlangs aangekondigde overheidssteun.

Verschillende van die Nederlandse bedrijven wegen in op hoe ze recentelijk zijn uitgebreid op het gebied van animatie en visualisatie, en wat de toekomst in petto heeft voor de lokale industrie.

www.channelorange.nl