Hoe de beste nicotine te kiezen

De e-liquids in de E-cigs zijn erg zoet en lekker. Er zijn ook de stof niveaus van E-cigs waaruit u kunt kiezen. Een interessant voordeel van E-cigs ten opzichte van normale sigaretten is dat de E-liquid een echte en aangename smaak geeft. Deze E-sigaretten hebben een lager PG-gehalte dan de gewone sigaretten en bevatten ook een lagere hoeveelheid stoffen. Het duurt ongeveer 25-35 sigaretten om het stofgehalte uit een E-cig te halen.

Het maakt niet uit of u een Vaper, een Ex-roker of gewoon in de behoefte aan kwaliteit E-liquid die niet komt op elke verpakking. Vergeet niet, er zijn veel smaken beschikbaar en je kunt niet verkeerd gaan met het kiezen van de e-liquid die je zoekt.

Investeer in een vaporizer met een hals. Deze gaan een leven lang mee. Je hoeft je geen zorgen te maken over het lekken of zo want het is geen lekkende druppel tip. Deze worden goedkoper en komen in een dozijn verschillende kleuren zodat u de kleur kunt kiezen die uw mode-eenheid graag draagt.

vape brandysmoke